Se pune apa la fiert intr-o oala si cand fierbe apa se adauga pennele si se lasa sa fiarba, intre timp cat fierb pennele se face sosul.se pune cate putin din sucurile ragu arabiata si amatriciana, ciupercile, maslinele, sunculita afumata taiata matunt si usturoiul taiat in patru si se lasa un pic pe foc sa se amestece bine toate ingredientele.
Cand au fiert pastele se sgurg de apa si se adauga untul sau branza topita si se amesteca sa se topeasca untul sau branza topita, apoi adaugam sosul ragu facut inainte. Se pot servi cu branza parmegiano.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii