Penne a ragu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g paste penne
  • suc ragu arabiata
  • suc amatriciana(sau ce sucuri vreti sa puneti)100 g ciuperci
  • 50-60 g masline
  • un catel de usutoi
  • 50 g sunculita afumata
  • unt sau branza topita.

Mod de preparare

Se pune apa la fiert intr-o oala si cand fierbe apa se adauga pennele si se lasa sa fiarba, intre timp cat fierb pennele se face sosul.se pune cate putin din sucurile ragu arabiata si amatriciana, ciupercile, maslinele, sunculita afumata taiata matunt si usturoiul taiat in patru si se lasa un pic pe foc sa se amestece bine toate ingredientele.

Cand au fiert pastele se sgurg de apa si se adauga untul sau branza topita si se amesteca sa se topeasca untul sau branza topita, apoi adaugam sosul ragu facut inainte. Se pot servi cu branza parmegiano.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise