Pene cu pasta de leurda si ou fiert

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Pene cu pasta de leurda si ou fiert

Ingrediente

  • 200g Paste Pene
  • 100g pasta de leurda
  • 1 lingura ulei de arahide
  • 1 oua
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Punem oul la fiert pentru 8’ (daca-l vreti tare, asa cum am procedat eu), apoi il transferam intr-un recipient cu apa rece.

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Scoatem un polonic din apa in care au fiert pastele si pe restul le rasturnam intr-o strecuratoare.

Punem intr-o tigaie uleiul la incins, adaugam pasta de leurda si apa oprita de pe paste. Lasam sa dea un clocot si adaugam pastele. Amestecam si asezonam. Mai lasam putin daca este nevoie ,pana scade lichidul si luam de pe foc.

Transferam pastele in farfuria de servit. Curatam oul, il taiem pe lungime in 6 felii si il asezam peste paste, in mijlocul farfuriei.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise