Pene cu branza la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g pene
  • 10 oua
  • 350g branza
  • 250g mezeluri(sunca
  • salam
  • carnati
  • ce aveti in casa)
  • 150g ciuperci proaspete sau din conserva
  • 150g cascaval ras
  • piper macinat

Mod de preparare

se fierb penele in apa cu sare si putin ulei ,se limpezesc in apa rece.Se pun pastele intr-ul lighean si se amesteca cu mezelurile ,branza rasa,7oua,ciupercile,piper si sare daca este nevoie.Se unge tava cu ulei,se pune compozitia, deasupra se pun cele 3 oua batute si cascavalul ras si se baga la cultor 35-40 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise