Se incalzeste cuptorul la 140 grade.
Se prepara bezelele batand spuma albusurile cu jumatate din cantitatea de zahar.Se amesteca esenta de vanilie,otetul si faina de porumb,formand o pasta.Se amesteca bine cu albusurile si nuca de cocos pana nu mai cade din lingura.
Se pune hartie de copt in tava si se toarna spuma cu spritul in forma de bezele.Se coc cca 1 ora pana ce bezelele devin crocante si aurii.Se pun cu tot cu tava la racit,apoi se scot usor. Pot fi pregatite cu 2 zile inainte de a avea nevoie si se pastreaza intr-o cutie ermetica.
Se amesteca frisca cu creme fraiche,zaharul,vanilie si se toarna peste bezelele pe care le-am aramjat frumos pe un platou.Se acopera cu bucatele de fructe dupa imaginatia fiecaruia.Se poate orna si numai cu frisca tinand cont ca pe la noi nu se gaseste creme fraiche
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii