Se incalzeste cuptorul la 140 grade.
Se prepara bezelele batand spuma albusurile cu jumatate din cantitatea de zahar.Se amesteca esenta de vanilie,otetul si faina de porumb,formand o pasta.Se amesteca bine cu albusurile si nuca de cocos pana nu mai cade din lingura.
Se pune hartie de copt in tava si se toarna spuma cu spritul in forma de bezele.Se coc cca 1 ora pana ce bezelele devin crocante si aurii.Se pun cu tot cu tava la racit,apoi se scot usor. Pot fi pregatite cu 2 zile inainte de a avea nevoie si se pastreaza intr-o cutie ermetica.
Se amesteca frisca cu creme fraiche,zaharul,vanilie si se toarna peste bezelele pe care le-am aramjat frumos pe un platou.Se acopera cu bucatele de fructe dupa imaginatia fiecaruia.Se poate orna si numai cu frisca tinand cont ca pe la noi nu se gaseste creme fraiche,dar eu am mentinat acest ingredient pentru ca este in reteta originala.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii