Am avut anul acesta o samanta tare buna de patrunjel pe care am sa incerc sa nu o pierd. Are frunza mare si a rasarit tot.
Am taiat cu cutitul jumatate din recolta si am luat fir cu fir si i-am rupt frunzulitele. L-am pus apoi in chiuveta, l-am spalat bine, l-am lasat la scurs, apoi l-am pus pe mai multe prosoape sa se scurga bine. L-am lasat cateva ore la zvantat, apoi l-am pus in pungi pe care le-am bagat la congelator. Iarna iau cate o mana dintr-o punga si o toc asa inghetata cum este.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii