Patratele fragede cu branza

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa
Patratele fragede cu branza

Ingrediente

  • pentru blat:200g unt, 250g zahar,circa 1 kg faina,coaja de la o lamaie,o lingurita esenta de vanilie,un praf de sare,un pliculet praf de copt,2 oua,2 linguri smantana.
  • pentru umplutura:1kg branza de vaci,200g zahar pudra,4 oua,750g visine sau 200g stafide.

Mod de preparare

Pentru blat: framantati ingredientele pentru a iesi o coca potrivit de tare si o dati la rece pentru 30 de minute.Intre timp se amesteca branza cu ouale si zaharul.Se adauga visinele scurse si fara samburi sau stafidele inmuiate in esenta de rom si se amesteca.

Intindem trei sferturi din aluat si il asezam in tava unsa cu putin ulei, punem crema de branza peste foaia din tava si deasupra coca oprita( o mai framantam sa fie mai tare) data pe razatoarea mare.Punem tava la cuptor timp de 30-40 de minute

O lasati sa se raceasca in tava si apoi o taiati si daca mai doriti puteti presara deasupra zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor
Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise