Se bat 8 galbenusuri cu 350g. zahar pudra si 8 linguri apa pina volumul se dubleaza si devine o crema spumoasa. Separat se amesteca faina cu cacao si praful de copt care se incorporeaza in crema de mai sus,dupa care se adauga albusurile batute spuma. Se amesteca usor cu o spatula. Se tapeteaza o tava patrata cu ulei si faina in care se pune compozitia si se coace la foc mic 30 min. Se lasa sa se raceasca apoi se taie blatul in doua pe orizontal si se pune jumatate din crema intre foi. Prajitura se taie in patratele. Fiecare patratel se unge cu crema(cealalta jumatate) dupa care se da prin nuca de cocos.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii