Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei.
Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei.
Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta de vanilei si amestecam bine.
Dam la rece 20 min,
Intindem aluatul putin pe masa infainata,taiem patratele/dreptunghiuri.
Intepam cu furculita,in mijloc adaugam cate o lingura de umplutura,in mijloc cate o capsuna.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 25 min pana devin aurii.
Le pudram cu zahar si le lasam sa se raceasca daca rezistam tentatiei:)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii