Taiem capacul patissonului si golim interiorul cat putem de mult, in asa fel ca exteriorul sa ramana intreg. Pastram pulpa patissonului(dar nu si semintele).
Intr o tigaie prajim intr o lingura de ulei, ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare
Cand sunt caramelizate un pic, punem cartoful taiat in cubulete mici, pulpa patissonului si sarea.
Lasam cam 5 min foc iute mestecand intr una.
Dam de pe foc si lasam sa se raceasca.
Amestecam compozitia de legume cu urda ,ouale si piperul.
Umplem patissonul si deasupra presaram cas uscat ,sarat si framantat.
Dam la foc (180° sau th 6) 45 min
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii