Pateuri pita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pateuri pita

Ingrediente

  • 1kg aluat de foietaj-frantuzesc
  • 200gr rosii uscate in ulei-pasta
  • 100 gr de pasta de masline
  • 300 gr branza galbena rasa

Mod de preparare

Se intinde o foaie de aluat subtire

Se unge cu pasta de rosii uscate in strat subtire ,se presoara putin oregano uscat,deasupra se pune un strat subtire din pasta de masline se presoara branza galbena si se formeaza un rol

Intr-o tava cu foaie de copt punem bucati din rol ridicate in picioare ca un trandafir.

Se coc la 200 de grade cam 30 de minute sau pana cand pateurile sint bine rumenite

Merg foarte bine cu bere rece si sint foarte aspectoase.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise