Se intinde o foaie de aluat subtire
Se unge cu pasta de rosii uscate in strat subtire ,se presoara putin oregano uscat,deasupra se pune un strat subtire din pasta de masline se presoara branza galbena si se formeaza un rol
Intr-o tava cu foaie de copt punem bucati din rol ridicate in picioare ca un trandafir.
Se coc la 200 de grade cam 30 de minute sau pana cand pateurile sint bine rumenite
Merg foarte bine cu bere rece si sint foarte aspectoase.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii