Mai intai pregatim nectarinele,se spala,se cojesc,se taie cubulete cat mai mici.Le punem intr-un castron,peste care adaugam,zeama de lamaie,zaharul brun si le lasam sa -si lase zeama.Punem aluatul pe masa,unde in prealabil am cernut niste faina.Dupa ce am intins aluatul cu sucitorul,venim cu un pahar si decupam formele dorite.Luam cu lingurita din umplutura care am scurs-o si punem pe cerculetul decupat din aluat,inchidem cu ajutorul degetelor,punem pe masa si cu o furculita,apasam pe marginea pateului(ca si cum am stanta cerculetul,pentru inchidere).Pe deasupra intzepam cu furculita ca sa iasa aerul si sa nu se desfaca pliul pateului in cuptor.Se ung cu lapte si apoi cu albus si pe o parte si pe cealalta parte se pun in tava in care am pus deja pergament.Le dam la cuptor pentru 25-30 minute.Sunt un deliciu atat calde, cat si reci.Pofta buna !!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii