Aluatul se decongeleaza, dupa care cele doua foi se pun una peste alta. Cu ajutorul unui paharel sau a unei cescute se taie mici rorunduri. Se asaza intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu hartie pergament. Se ung deasupra cu ou batut si se coc la cuptor pentru aprox. 25\'. Separat, se pune ceapa la calit in unt topit. Dupa 10\' se adauga ciupercile curatate si taiate potrivit. Se fierb inabusit. Cand ciupercile sunt aproape gata, se adauga smantana amestecata cu faina. Se potriveste gustul de sare si piper si se pune si verdeata tocata fin. Deasupra pateurilor se taie cate un capacel si se umplu cu amestecul de ciuperci.
In amestecul de ciuperci se pot adauga si cativa catei de usturoi zdrobiti sau taiati rondele.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii