Reteta de pateuri cu carne. Pateuri cu carne tocata si foietaj, reteta rapida si gustoasa. Retete de aperitive. Retete cu foietaj.
Reteta de pateuri cu carne este foarte simplu si usor de preparat. Rezultatul este minunat, perfect pe platourile cu aperitive sau simple, alaturi de o bere rece sau un vin bun.
Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei. Cand devine aurie, se pune carnea, sare si piper. Se gatesc impreuna cam 10 minute apoi se stinge cu putina apa si se lasa pe foc mic pana scade si incepe sa se rumeneasca usor. Se lasa la racit.
Sfat: nu puneti carnea fierbinte peste aluat pentru ca il opariti si nu mai exfoliaza .
Cat timp se raceste carnea pregatim aluatul fraged. Il desfacem pe o hartie de copt, il intindem cu facaletul uniform pana se dubleaza marimea.
Punem carnea pe trei sferturi din aluat si cu ajutorul foii de copt incepem sa rulam, pana obtinem o rulada.
Portionam la dimensiunea dorita. Asezam pateurile cu carne la distanta una de cealalta si dam la cuptor pentru 10-12 minute la 200 de grade sau pana se rumenesc frumos.
Pentru un aspect mai frumos si un gust deosebit, puteti unge aceste delicioase pateuri cu carne cu ou batut si presara seminte de susan sau mac.
Incercati si voi reteta de pateuri cu carne, sunt delicioase si se fac rapid. Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii