Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine.
Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine.
Intindem o foaie din foietaj destul de subtire cam de 1/2 de cm si impartim in bucati cat sa cuprinda branza si sa se poata inchide.
Se pune cate o lingura de amestec pe fiecare bucata de aluat si se impatureste si se pune pe o tava tapetata cu hartie.
Se ung cu o periuta inmuiata in apa si se presara putin susan.
Se coc la 180 de grade C, cam 20 de minute pana se rumenesc usor.
Sunt foarte gustoase si nimeni nu observa diferenta. Pofta buna.
Ptr aluatul de malaoh-se pun toate ingridentele in oala mixerului cu suport de carlig si se amesteca bine pana se formeaza aluatul-se imparte in doua si se intinde intr-o foaie foarte subtire si se imparte in fasii destul de late ptr pateuri.
Din acest aluat se pot face pite care se pot praji in tigaie.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii