Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine.

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Ingrediente

  • Foi de malauah - aluat
  • 4pahare de faina
  • 1pahar si 1/4 de apa
  • putina sare
  • 200 gr de margarina-
  • cantitatea asta este ptr 16 foi mici de malaoh-noua ne ajunge jumatate din cantitate
  • sau foi de foietaj pe baza de margarina
  • 250 gr branza sarata-IAMATSU-16% grasime
  • 50 gr de masline verzi taiate fara samburi
  • mirodenii-zaatar cu susan
  • ptr toping
  • putina apa si susan

Mod de preparare

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine.

Intindem o foaie din foietaj destul de subtire cam de 1/2 de cm si impartim in bucati cat sa cuprinda branza si sa se poata inchide.

Se pune cate o lingura de amestec pe fiecare bucata de aluat si se impatureste si se pune pe o tava tapetata cu hartie.

Se ung cu o periuta inmuiata in apa si se presara putin susan.

Se coc la 180 de grade C, cam 20 de minute pana se rumenesc usor.

Sunt foarte gustoase si nimeni nu observa diferenta. Pofta buna.

Ptr aluatul de malaoh-se pun toate ingridentele in oala mixerului cu suport de carlig si se amesteca bine pana se formeaza aluatul-se imparte in doua si se intinde intr-o foaie foarte subtire si se imparte in fasii destul de late ptr pateuri.

Din acest aluat se pot face pite care se pot praji in tigaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise