Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine.

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Ingrediente

  • Foi de malauah - aluat
  • 4pahare de faina
  • 1pahar si 1/4 de apa
  • putina sare
  • 200 gr de margarina-
  • cantitatea asta este ptr 16 foi mici de malaoh-noua ne ajunge jumatate din cantitate
  • sau foi de foietaj pe baza de margarina
  • 250 gr branza sarata-IAMATSU-16% grasime
  • 50 gr de masline verzi taiate fara samburi
  • mirodenii-zaatar cu susan
  • ptr toping
  • putina apa si susan

Mod de preparare

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine.

Intindem o foaie din foietaj destul de subtire cam de 1/2 de cm si impartim in bucati cat sa cuprinda branza si sa se poata inchide.

Se pune cate o lingura de amestec pe fiecare bucata de aluat si se impatureste si se pune pe o tava tapetata cu hartie.

Se ung cu o periuta inmuiata in apa si se presara putin susan.

Se coc la 180 de grade C, cam 20 de minute pana se rumenesc usor.

Sunt foarte gustoase si nimeni nu observa diferenta. Pofta buna.

Ptr aluatul de malaoh-se pun toate ingridentele in oala mixerului cu suport de carlig si se amesteca bine pana se formeaza aluatul-se imparte in doua si se intinde intr-o foaie foarte subtire si se imparte in fasii destul de late ptr pateuri.

Din acest aluat se pot face pite care se pot praji in tigaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise