Pateuri cu branza de oi

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu branza de oi

Ingrediente

  • 1kg foietaj
  • 300 g branza de oi
  • 2 oua
  • piper
  • mac

Mod de preparare

Intind cu sucitorul foaia de foietaj,tai fasii de 8-10cm, peste care asez gramajoare de branza de oi in care am incorporat un ou si piper.Indoi fasia de aluat peste care am asezat branza, lipesc bine capetele,tai pateurile la 5cm. Ung pateurile cu ou batut cu putina sare si piper.Presar mac,le asez in tava tapetata cu hartie de copt, dau la cuptorul incins pana se rumenesc. Servim calde sau reci.Se pot reincalzi in cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise