Pateuri cu branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu branza

Ingrediente

  • 2 pachete de foietaj din comert
  • 300g branza proaspata
  • de vaci
  • telemea sau cas
  • sare
  • mac
  • 1ou pentru uns.

Mod de preparare

Intindem foile de aluat si le taiem in patrate mai mici sau mai mari dupa preferinta, amestecam branza cu un pic de sare si adaugam cate o lingurita in fiecare patratel, dupa care inchidem in forma de triunghi, le ungem cu ou si presaram deasupra un pic de mac, dupa care dam la cuptorul bine incalzit (180g) timp de 15 min. Se servesc calde sau reci. Sunt foarte bune.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise