Pateuri cu branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu branza

Ingrediente

  • Ingredienti: 1 pachet de foietaj
  • 200g branza
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de smantana.

Mod de preparare

Preparare: intindem foaia si o taiem in fasii(vezi foto). Pregatim umplutura: branza faramitata o amestecam cu oul si cu smantana pana cand devine cremos. Cu o lingurita asezam putina crema pe fiecare fasie si rasucim. Bagam in cuptorul deja cald intai 10 minute la 160° ca apoi sa ridicam temperatura la 180° pentru inca 10 minute. Se pot face si dulci, umplute cudulceata...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise