Pateu pentru sandwich

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pateu  pentru sandwich

Ingrediente

  • \"Aceasta reteta am primit-o la cererea mea de la o D-na autriaca din vecinatate care nu numai ca este f. de treaba si pe care o admir si o respect f. mult.
  • Cantitatile ingredientelor este f. mare , dar se pot imparti in functie de necesitate.\"
  • ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  • - 1kg de mezel dublu afumat(dürre)
  • - 2-3 cepe mari fin taiate(cat. dupa gust)
  • - 12-14 castraveti murati mari(cant. dupa gust)
  • - 10 oua fierte tari
  • - 1 pac. smintina acra
  • - 1 pac. \"creme fraiche\"
  • - cascaval ras ca.200-250g (emmentaler,gouda....)
  • - \"sauce tartare\" dupa gust
  • - sare + piper dupa gust

Mod de preparare

Mezelul se trece cprin masina de tocat sau se marunteste marunt.

Ceapa se taie f. fin la fel si castraveciorii murati si ouale.

Se amesteca cu restul ingredientelor cu atentie si degustund se mai adaoga cite ceva eventual.

De ex. preparat cu doar jumatate din cant. si am pus doar \"creme fraiche\" in pateu.

Este important ca. castraveciorii sa aiva un gust aromat, si pe cit posibil sa se scurga inainte de a-i mixa in masa de pateu.

Va urez spor la preparat si pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise