Mod de preparare
1.Ceapa, curatata si taiata marunt se soteaza cu sunca taiata cubulete in 50 g unt.
2.Separat se soteaza cu restul de unt baconul cuburi cu morcovii si telina taiate felii. Se adauga sparanghelul, dovleceii, apoi mazarea.
3.Se dilueaza cu pasta de rosii si supa, sare, piper, se fierbe 30 min, pe foc mic, turnând supa, daca mai trebuie.
4.Apoi se paseaza si se amesteca energic cu ouale si smântâna,sa se omogenizeze bine.
5. Compozitia se asaza in in forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se coace 45 min, la 150grdC.
Atentie: Se lasa sa se raceasca in forma si apoi se rastoarna pe o farfurie.
Se poate servi cu smantana
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii