Se spala lintea in mai multe ape,apoi se fierbe 3 sferturi de ora impreuna cu o lingurita de vegeta,2 foi de dafin si piper.Separat,se toaca marunt ceapa,ardeiul si usturoiul si se calesc in apa si o lingura ulei de masline,pina se inmoaie putin,apoi se inchide focul.Lintea odata fiarta,se scurge de apa innegrita,se adauga legumelor si se mai fierbe 5-10 minute tot amestecul.Se lasa 5 minute sa se raceasca,apoi se da prin robot toata compozitia,impreuna cu 1-2 linguri de ulei de masline.Se serveste rece,pe paine integrala.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii