Se spala lintea in mai multe ape,apoi se fierbe 3 sferturi de ora impreuna cu o lingurita de vegeta,2 foi de dafin si piper.Separat,se toaca marunt ceapa,ardeiul si usturoiul si se calesc in apa si o lingura ulei de masline,pina se inmoaie putin,apoi se inchide focul.Lintea odata fiarta,se scurge de apa innegrita,se adauga legumelor si se mai fierbe 5-10 minute tot amestecul.Se lasa 5 minute sa se raceasca,apoi se da prin robot toata compozitia,impreuna cu 1-2 linguri de ulei de masline.Se serveste rece,pe paine integrala.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii