Curatam ficateii si ii taiem apoi in doua.
Punem toate ingredientele intr-un blender si mixam 1-2 minute pina obtinem o pasta lichida, fluida.
Pasta obtinuta o turnam in borcane ( eu am obtinut 4 borcane de 370 g) , dar le umplem doar de 3/4, le inchidem cu capacele si le punem la fiert intr-o oala in care am pus o carpa si apa pina la nivelu pastei. Le fierbem o ora, acoperite cu o alta carpa( prosop).
Lasam borcanele sa se raceasca in oala cu apa, apoi le scoatem ,le stergem si pastram borcanele nedesfacute la frigider.
Odata deschis , consumam pateul in 2-3 zile, daca mai apuca atatea zile....
Daca doriti ,puteti pastra borcanele la congelator, mai multe saptamani.
Este cea mai buna si rapida reteta incercata pina acum, este un pateu atat de fin !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/05/pateu-de-casa-reteta-slovaca.html
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii