Se spală în apă rece ficatul și se pune într-un vas impreună cu laptele dulce. Se lasă circa 1-2 ore la rece. Se scurge și se pune la fiert împreună cu ceapa intreagă, sarea și cu legumele. După ce a fiert ficatul se scoate (doar el) și se pune în vasul robotului de bucătărie unde se mai adaugă untul moale (scos din frigider de ceva vreme), smântâna, piperul, nucșoara, sare (dacă mai e nevoie), coniacul și se amestecă până devine cremos. Sau se dă de două ori prin mașina de tocat și se amestecă cu aceleași ingrediente ca mai sus. Se dă la rece și se servește dupa 1-2 ore.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii