Puneti alunele intr-o tava, dati-le la cuptor si lasati-le sa se rumeneasca 10 minute. Adaugati semintele de susan si lasati-le sa se prajeasca si ele inca 5 minute, impreuna cu alunele. Intre timp, curatati usturoiul, taiati-l felii si puneti-l in robotul de bucatarie.
Spalati frunzele de salvie, scurgeti-le, taiati-le mai mare si puneti-le si pe ele in robot. Adaugati alunele si semintele de susan racite si mixati totul circa 15-20 de secunde.
Incorporati uleiul de masline, branza de vaci, sare si piper dupa gust si mixati din nou.
Daca amestecul este prea sec, adaugati putin lapte, mixati si repetati operatia, pana ce pateul devine bun de uns pe paine.
Mutati pateul intr-un vas de pamant, puneti-l la frigider si lasati-l sa se odihneasca cateva ore, inainte de a-l servi, cu paine prajita sau proaspata, crocanta si cateva frunze de salata verde.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii