Fulgii de soia se pregatesc dupa indicatiile de pe ambalaj.Se lasa sa se raceasca apoi se preseaza foarte bine pentru a se indeparta apa.Ceapa se caleste usor apoi se rastoarna peste fulgii de soia.Toate legumele se taie in bucati si se pun la fiert .Trebuie sa fiarba foarte bine.Dupa ce au fiert,fierbinti se paseaza sau se mixeaza.Zeamilul sau faina se desface in putina apa rece apoi se pune la fiert in 3-4 linguri de apa sau supa in care au fiert legumele.Se mixeaza bine toate ingredientele.Se adauga sare,piper si boiaua.Dupa ce am potrivit gustul cu sare si piper se adauga margarina si se mixeaza sau se freaca cu o lingura pana devine ca o crema.Se lasa la rece pentru 30 de minute dupa care se poate servi.Poate fi pastrat 3-4 zile la frigider.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii