1. Se pun la fiert ficateii si se dau in clocot 5 minute, dupa care se arunca apa, se spala ficateii si se pun din nou la fiert.
2. Dupa 10 minute se adauga legumele curatate si taiate in sferturi.
3. Se mai lasa sa fiarba 20 de minute, incercand legumele sa vedem daca sunt fierte.
4. Se opreste focul si se lasa sa se raceasca putin, dupa care se scurg de zeama si se paseaza foarte bine.
5. Se adauga untul, sarea si piperul si se mai amesteca putin.
6. Daca este prea vascos se adauga si putina zeama de la fiert, deoarece prin racire se mai intareste.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii