Soia se alege si se spala. Apoi se pune la inmuiat peste noapte.
A doua zi o puneti la fiert in multa apa (cam 5-6 litri) si o tot fierbeti pentru 2-3 ore. Dupa ce s-a fiert, o strecurati si o asezati intr-un castron in care ati pus in prealabi ceapa tocata marunt si sarea.
Se amesteca bine cu mixerul/blenderul, adaugandu-se treptat ulei si suc de rosii.(sosul de rosii indulceste mult gustul aspru de soia)
La final presarati cu verdeata.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii