Spalam bine ficateii si ii punem la scurs intr-o strecuratoare. Intre timp, taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei de masline. Dupa 2 minute dupa ce ceapa s-a inmuiat adaugam morcovul curatat si taiat rondele.Punem capac pe craticioara si lasam alte 2-3 minute sa se inabuseaca legumele.
Adaugam ficateii de pasare si o cescuta de apa, amestecam, punem capacul si lasam pe foc 20 minute.Din cand in cand amestecam cu o lingura de lemn. Adaugam ciupercile, coniacul, pasta de ardei copt, amestecam, punem capacul si lasam pe foc alte 10 minute. Indepartam capacul, adaugam sare si piper dupa gust si lasam aproximativ 10 minute pe foc, pana zeama lasata scade. Compozitia fierbinte o punem in robotul de bucatarie si mixam pana obtinem o pasta fina.
Gustam si mai complectam cu sare si piper, daca mai este necesar, adaugam mierea, nucsoara, untul, curatam marginile cu o paleta, punem capacul la robot, pornim si lasam pana toate ingredientele se amesteca si pasta devine foarte fina.Transferam compozitia in vase de sticla cu capac, presaram deasupra ulei de masline si mirodenii dupa gust.
Se da la frigider si se serveste rece. Sa va fie de folos!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii