Patatas A Lo Pobre

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 grame cartofi, curatati si taiati in felii de 1 cm grosime
  • -300 ml ulei de masline
  • -jumatate de ardei gras rosu taiat cubulete
  • -3 catei de usturoi taiati marunt
  • -2 linguri patrunjel verde tocat
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se pun cartofii intr-o tigaie, se adauga uleiul de masline si se lasa pe foc circa 15 minute, pana ce s-au inmuiat. Se scurg apoi printr-o strecuratoare, pastrand uleiul. Se pune putin ulei de la cartofi la incins si se adauga ardeiul rosu. Se lasa pe foc 1-2 minute si apoi se adauga usturoiul, amestecand bine. Se mai lasa pe foc 1-2 minute. Peste ardei si usturoi se pun cartofii, se asezoneaza cu sare si piper si apoi se agita tigaia bine pana se amesteca ingredientele. Se adauga patrunjelul si se agita din nou pentru a amesteca bine ingredientele.

Se pun cartofii pe o farfurie si se servesc fierbinti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise