Curatam pestele si il condimentam cu sare si piper.Separat spalam si curatam legumele,apoi le taiem cubulete mici,iar cateii de usturoi ii vom zdrobi sau putem sa-i bagam la presa de usturoi.Punem la calit legumele in 2 linguri de ulei extravirgin de masline si 2 linguri de apa.Dupa ce le-am calit bine,umplem pestele cu legumele calite,stropim pestele cu zeama de la o lamaie,il vom pune intr-o tava de yenna,pe care am uns-o cu unt,adaugam si vinul in tava,iar pe deasupra pestelui punem untul ramas.Dam la cuptor acest peste, pentru 25-30 minute.Tava o acoperim cu capac sau cu o folie de aluminiu.Pestele se face foarte repede de aceea eu am calit putin legumele.Acest peste il vom servi cu o mamaliguta cu mujdei de usturoi si cu mult marar tocat foarte fin.Pofta buna !!!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii