Se spala bine pestele,se elimina capul si intestinele.Se lasa la uscat si se taie in bucati dupa gustul fiecaruia.Se presara fiecare bucatica de peste cu sare.Se pune uleiul la incins si fiecare bucatica de peste se trece prin faina.Se scurge de excesul de faina si se pune la prajit.Intre timp spalam cartofii noi(eu nu i-am curata de coaja,dar este optional) si ii punem la prajit intr-un ceaun sau tigaie cu ulei bine incins.Pestele se intoarce pe ambele parti si se continua cu restul bucatilor de peste.Cand este gata,se aseaza pe o farfurie cu servetele absorbante si se lasa cateva minute.La fel procedam cu cartofii noi.Noi am servit cu mamaliguta si sos de usturoi cu rosii.Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii