Pastravii eu i-am primit eviscerati, gata curatati, asa ca am trecut direct la pregatirea lor: inauntru i-am sarat bine, am pus cate un fir de rozmarin, 2 catei de usturoi si 2 felii de rosii. I-am sarat si piperat bine si pe deasupra, apoi i-am pus in suportul special pentru peste.Am adaugat cate 2 felii de rosii deasupra. Daca nu aveti suport nu-i nimic, merg si pe gratar simplu, dar sa aveti grija cand ii intoarceti, caci, sunt mai fragili. Ii prajiti cam 9-10 minute pe fiecare parte, depinde si de marimea lor.
Intre timp, curatam, taiem cubulete si punem la fiert cartofii in apa cu sare. Ii verificam cu o furculita si cand sunt fierti ii strecuram si punem peste ei o lingurita de ulei de masline si sosul pesto. Amestecam cu grija.
Lamaia o spalam bine, o treime o feliem iar cealalta parte o stoarcem. Razuim marunt usturoiul, punem un praf de sare, apoi zeama de lamaie, apa si 1 lingura ulei de masline. Amestecam cu telul pana se omogenizeaza. Deasupra punem feliile de lamaie si patrunjelul tocat marunt.
Acum nu ne ramane nimic de facut decat sa ne asezam la masa, pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii