pastrav la gratar si cartofi natur

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
pastrav la gratar si cartofi natur

Ingrediente

  • pastrav
  • sare
  • ulei
  • cartofi
  • unt
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pastravul se curata,se spala se unge cu ulei si se sareaza..

Pastravul se frige pe ambele parti.

cartofii se curata,se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu sare .

se scot se scurg si se trag un unt ...apoi se monteaza pe platou sau farfurie alaturi de pastrav si se adauga verdeata spalata si tocata fin..

se poate servii cu salata verde

POFTA BUNA!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise