Pastrav la gratar cu menta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pastrav la gratar cu menta

Ingrediente

  • 2buc. pastravi
  • 3linguri ulei de masline
  • 1lingura piper
  • 4fire de menta
  • Garnitura:
  • 100g orez basmati
  • 1cana supa de legume
  • 1grepfrut mare
  • 1/2ardei gras rosu
  • patrunjel verde tocat
  • menta verde tocata
  • sare

Mod de preparare

Se pune orezul la fiert in tr-un vas impreuna cu supa iar dupa ce a scazut si orezul e fiert, se da vasul deoparte.

Se scoate miezul de la grepfrut, se desface in bucati, se taie cubulete, se amesteca cu orezul racit,cu restul ingredientelor pentru garnitura, putina sare daca e cazul, se amesteca si se lasa deoparte.

Pestele crestat pe ambele parti, uns cu ulei pe interior si exterior, asezonat cu sare si piper,se pune cate un fir de menta in burta fiecarui peste, apoi se pune pe grilul infierbantat, se lasa 8-10min pana se patrunde, apoi se serveste alaturi de garnitura.

Are un gust axtra!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise