Pastavul se curata si se spala bine.Apoi se scoate fileul.Se taie capul si cu un cutit bine ascutit,se taie pe lungime(de la coada spre cap)Se obtin fileurile.
Se pune pe foc gratarul se unge cu putin ulei si cand este bine incins se aseaza pestele stropit cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Se lasa sa se faca bine pe ambele parti.Cate 4-5 minute se tine la foc.
Legumele se curata si se spala.
Ciupercile se taie felii si se calesc putin la foc iute intr-o tigaie tip woc.Se scot si se tin la cald.Apoi morcovii se taie pe lungime in felii subtiri,la fel si dovlecelul,se calesc impreuna cu putin ulei si o lingurita de miere tot la foc iute,apoi se adauga ardeiul gras taiat julien si se mai tin pe foc maxim 3 minute.
Cus-cusul se pregateste conform instructiunilor de pe pachet.
Se aseaja pestele pe farfurie alaturi de garnitura.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii