Pastravul curatat, se trece prin faina de porumb, se prajeste foarte usor pe ambele parti cat sa faca o crusta.
Sosul:
Incingi vasul, adaugi smantana, ceapa intreaga si usturoiul. Cand smantana clocoteste, adaugi in ploaie 3 linguri de faina de porumb, vinul, condimentele si whisky. Imediat ce se indeseste sosul, scoti foaia de dafin ceapa si usturoiul. Acoperi pestele cu sosul obtinut, lasi 5 minute sa clocoteasca impreuna. Daca sosul e prea consistent, mai adaugi putin vin sau lapte. Servesti cu mamaliguta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii