Pastrav la cuptor cu salata marocana de morcovi si naut. Morcovii se curata si se spala si se taie in betigase mai groase.
Salata: Preincalzim cuptorul. Pregatim ingredientele.
Morcovii se curata si se spala si se taie in betigase mai groase. Nautul se scurge de lichid.
Se pun intr-o tava morcovii, nautul si se presara cu chimion. Se stropeste cu o lingura de ulei de masline, se adauga sare si piper dupa gust si se da tava la cuptor 30 de minute.
Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca, apoi se adauga sucul de lamaie si menta. Se amesteca bine si se da la frigider 30 de minute. Se scoate din frigider cu o ora inainte de a servi.
Pastravii: Pestele se curata de solzi, de maruntaie si se spala bine sub jet de apa rece. Se usuca pe prosoape de unica folosinta. Se presara sare grunjoasa in interior si exterior.
Se pune intr-o tava ulei, se aseaza cele doua bucati de pastravi si se da tava la cuptor. Dupa ce pestele a prins o crusta, se stropeste cu zeama de lamaie si cu vinul alb.
Se tine tava la cuptor cam 20-30 de minute.
Se aseaza salata de morcovi cu naut pe platou, se stropeste cu putin ulei de masline extra virgin si se presara cu fulgi de fistic. In mijloc se aseaza pastravii si se serveste.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii