Pastrav la cuptor. Se curata pastravul, se spala, se taie pe spinare oblic.
Se curata pastravul, se spala, se taie pe spinare oblic. Se macina chimenul, se amesteca cu piper si sare dupa gust. Amestecul de condimente se pune in taieturile facute pe spinarea pestelui. In cuptor se pune o tava cu putina apa, sub gratarul de la cuptor. Pe gratar se aseaza pestii, si se da foc. Daca este cuptor cu grill, se da drumul la focul de la grill. Daca nu, se poate face oricum in cuptor. Se preseaza usturoiul, se adauga putina apa si putina zeama de lamaie( dupa gust). Acest amestec se pune usor pe peste, in timp ce acesta se coace. Dupa ce a prins crusta deasupra, se intoarce pestele, si se toarna zeama de usturoi si pe cealalta parte. Se coace pana prinde crusta si pe aceasta parte.
Se poate servi cu cartofi natur, sau cartofi prajiti. Cine doreste, poate adauga in farfurie mujdei de usturoi.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii