Se aseaza intr-o tava de cuptor cu marginile mai inalte un pat de sare,peste care se aseaza pastravul intreg curatat,si uscat cu servet de hartie sa nu se lipeasca sare de el, se introduce in peste o felie de lamaie subtire, se presara piper,si o foie de dafin.
Se toarna peste pastravi sare cat sa acoperi pesti si se da la cuptor pentru 25-30 minute.
Se scoate tava din cuptor se lasa putin sa se racoreasca,se scoate pestele pe farfurie si se dezlipeste pielea.
Se desface foarte usor de sira spinarii si se consuma cu garnitura de orez - de preferinta.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii