Pastrav cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati de pastrav
  • 2 ardei grasi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 pahare de vin sec
  • 1 pahar de apa
  • ulei de masline
  • sare
  • 2 lamai

Mod de preparare

Se curata pestele, se stropeste cu zeama de lamaie dupa gust. Se sareaza, se acopera cu folie de celofan si se tine o jumate de ora la frigider.

Intre timp curatam legumele. Ardeii si morcovii ii taiem julienne, iar cepa verde rondele subtiri.

Intr-un vas de yena uns cu ulei asezam legumele. Se sareaza dupa gust. Peste ele punem cele doua bucati de peste. Adaugam vinul sec, 1 pahar de apa, si putin ulei de masline.Se acopera vasul si se da la cuptor 45 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise