Pastravii se curata se spala si se usuca cu un prosop.Faina de malai se amesteca cu faina alba(la 3 parti de malai o parte de faina alba).In faina se adauga sare ,piper,chili.Dam pestele prin faina si-l prajim in ulei incins,trebuie sa iasa mai crocant.
Ceapa o taiem pestisori si o prajim im ulei.Cand a capatat o culoare sticloasa turnam o jumatate de cana de apa,punem cubul knor si o lasam sa fiarba.Dupa ce sa evaporat apa o mai prajim 1 2 min cu usturoiul taiat marunt.O lasam sa se odihneasca sub capac c-am 25 min.Merge grozav cu o crema de usturoi mai aromata.Pofta buna!!
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii