Condimentam pastravul cu sare si piper si al lasam vreo 10 minute.Intr-o tava punem ulei in care punem pastravul si al punem an cuptorul incins.Il lasam la cuptor pana capata o culoare aurie(trebuie intors pe ambele parti).Dupa ce s-a facut al scoatem pe o farfurie si al stropim din belsug cu lamaie.In uleiul ramas de la peste punem cartofi taiati sferturi,peste care punem sare si piper.Cand aproape s-au facut cartofii punem pastravul si mai lasam pana cartofii devin aurii.
Il servim cu un mujdei de usturoi.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii