1.Pastravii curatati si spalati se sterg cu un prosop de bucatarie si se sareaza atat in interior , cat si in exterior.
2.Folia de aluminiu se unge cu margarina sau unt,se pun pestii si se impacheteaza fiecare in parte.se frig pe gratarul incins 8-10 minute pe o parte si tot atatea minute pe cealalta parte.Se scot din folie si se pun pe o farfurie.
3.Se prepara soul:oul fiert se taie cubulete , la fel si castraveciorii murati ,apoi se taie foarte fin patrunjelul si tarhonul ,arpagicul si caperele.Maioneza se amesteca cu ingredientele de mai sus si se adauga apoi smantana ;se sareaza dupa gust.
4.Se serveste sosul alaturi de pastravi,peste care se pun felii de lamaie.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii