Ceapa taiata marunt se caleste intr-o cratita, in untdelemn 2 minute, apoi, se adauga bucatile de carne, ciupercile, vinul, romul, sarea si condimentele.
Se lasa sa se friga la foc mic, acoperite sau se introduce cratita in cuptor, acoperita ca sa ramina carnea moale si suculenta. Daca este nevoie, se
pune putina apa, avind grija ca la sfirsit, sosul sa fie scazut. Cind furculita intra cu usurinta in carne, inseamna ca aceasta este gata. Dupa ce s-a racit si
s-a scos de pe oase, carnea se trece de 3 ori prin masina de tocat, impreuna cu sardelele si cu untdelemnul lor. Untul se freaca pina ce devine moale, apoi se adauga tocatura, sunca, maslinele, castraveciorii acri, rasi prin razatoarea cu
gauri mici si scursi de zeama si oul fiert tare - toate taiate in cuburi mici.
Se amesteca bine si se adauga mustar si sare fina dupa gust. Pasteta se aranjeaza pe un platou, si apoi se tine in frigider ca sa se intareasca. Cu pasta neintarita se pot face sandwich-uri, dar se poate folosi si ca umplutura pentru rulada.
Va doresc pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii