Se pun pastele la fiert intr-o cratita, in timp ce se sfarama cateii de usuroi si se adauga peste ei iaurtul cu putina sare. Intr-o tigaie, separat, se pune ceapa taiata marunt cu putin ulei, se lasa pana cand prinde o culoare aurie, apoi se adauga bulionul, sarea si piperul dupa gust. se amesteca in decurs de 5-7 minute. Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg de apa , se pun in farfurii si peste ele se adauga cateva linguri de iaurt cu usturoi, cat sa acopere majoritatea, apoi la mijloc se pun 2-3 linguri de sos. Pofta buna! e o reteta super delicioasa!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosReteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.
Mucenici muntenestiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii