Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg ulterior.
Cascavalul se taie cubulete. Baconul se taie fasii subtiri ca sa iasa crocant.
Se pregateste o tigaie. Se rumeneste baconul. Se adauga smantana, iaurtul si se amesteca sa se omogenizeze. Cand este fierbinte compozitia, se adauga cascavalul. Se amesteca in continuare.
Dupa ce compozitia a devenit omogena, se ia de pe foc si se toarna peste pastele scurse. Se amesteca usor. Se presara piper cu lamaie, se rade branza cheddar si se servesc fierbinti. Grozave! Absolut grozave!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii