Calim ceapa in putin ulei, dupa ce devine sticloasa adaugam pastrama taiata cubulete, o rumenim, dupa adaugam cutia de rosii si jumate de cutie de apa si lasam la fiert pana scade, aproximativ 10-15 min. In acest timp fierbem pastele de pe ambalaj. Cand a scazut sosul adugam un varf de lingurita de zahar, delikat dupa gust si alte condimente pe care le doriti. Dupa ce au fiert si pastele le amestecam cu sosul obtinut si se servesc calde!
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii