Punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe punga. Taiem ceapa si ciupercile.
Punem ceapa la calit cam un minut cu putin ulei, taiem pieptul de pui fasii, il amestecam cu uleiul aromat, sare si piperul cu usturoi. Punem si pieptul de pui la prajit, fara alt ulei.
Peste ceapa punem ciupercile, iar dupa 2-3 minute adaugam smantana si branza taiata cubulete.
Langa pui adaugam si rosiile, pentru vreo 2 minute, cat sa se gateasca un strop.
Taiem patrunjelul si il punem peste ciupercile cu sos.
Adaugam si pastele scurse bine si amestecam pana se mai ingroasa sosul.
Montam in farfurie astfel : paste, fasii din piept de pui, rosiile si bucati de chives sau ceapa verde.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Iria.ro.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii