Pastele se fierb 8-10 min in 2 L de apa cu 3-4 linguri de vegeta. Ceapa se taie marunt si se prajeste pana capata o culoare galbuie. Se adauga ciupercile si ardeii iuti care se maruntesc bine in prealabil. La final se toarna putin pimento cili sauce, sare si piper dupa gust, iar oregano si busuioc din belsug. Optional se poate adauga 100 g de cascaval afumat. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii