Reteta postata pe: 08 octombrie 2010
Ingrediente
400 g paste( macaroane, spaghete), 4 oua, 100 g smantana, 200 g cascaval, 300 g sunca de pui, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si le lasi la scurs.
Separat, bati ouale cu smantana, sare si piper.
Taie cubulete mici sunca si cascavalul.
Intr-o tava din yena pui pastele fierte, adaugi apoi sunca si cascavalul, iar apoi dea supra torni ouale batute cu smantana.
Asezi cateva felii de sunca taiate pe lung si ceva verdeata.
Dai tava la cuptorul incins circa 30 de min.
Pofta Buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la tava" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita
8 voturi
8 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Moni Dani Galgoczi-Malimarcov , 13 februarie 2014
Am facut si eu aseara.A iesit ffff gustos.A avut mare succes !!!
Anica Bonta , 13 februarie 2014
bunaaaaaaaaaaaaaa
Georgeta_Popa (Maestru bucatar) , 12 februarie 2014
super mancare rapida si gustoasa
Miorita Mihes , 12 februarie 2014
super o mancare rapida si gustoasa dar cu cascavalu are dreptate costi
Danelia Ionica , 12 februarie 2014
SUPERR
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2010
nu ma deranjeaza comenturile tale costy1969...fiecare face cum ii place si cum crede el ca e bine...:)
valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010
Excelenta reteta din toate punctele de vedere..
costy1969 (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010
ca reteta este foarte buna,dar eu as incerca sa pun cascavalul cu 5 minute inainte de a fi gata preparatul.in 30 minute de stat la cuptor cascavalul se topeste si se intareste,se face opinca dupa ce se raceste.te rog sa nu te superi pentru toate completarile pe care le fac la retetele tale, ele sunt bune,dar asa sunt eu mai carcotas.
mia (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2010
Delicios........arata super.....